Welkom op Onze Vernieuwde Website!

Hallo iedereen!

We zijn ontzettend blij jullie te mogen verwelkomen op onze splinternieuwe website. Neem vooral een kijkje op alle pagina’s om alvast een beetje wegwijs te worden!

Verandering kan soms even wennen zijn. Onze website heeft namelijk een complete make-over gekregen! We hebben nu een frisser en toegankelijker uiterlijk met up-to-date informatie over onze kerk. Niet alleen relevant voor ons als gemeente, maar ook voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wie wij zijn.

Wat is er allemaal te vinden op de website?

  • Agenda: Hoe laat begon de jaarvergadering ook alweer? Dit is vanaf nu te vinden op onze agenda, deze zal regelmatig worden bijgewerkt.
  • Livestream Link: Voor iedereen die er niet fysiek bij kan zijn, maar toch met ons verbonden wil blijven: de directe link naar onze livestreams is nu prominent aanwezig. Zo is iedereen maar één klik verwijderd van onze samenkomsten, waar je ook bent.
  • Contact mogelijkheden: Deze informatie is te vinden via de pagina contact.
  • Alles over ons: Of het nou gaat over de kinderkerk, bidstonden of onze wekelijkse inloopmorgen, dit staat allemaal op de website!
  • Nieuwsberichten: Leuke updates of een oproepje? Jullie zijn allemaal nodig om de website (en onze gemeente) verder tot leven te brengen! Dus heb je iets leuks te melden, laat het ons vooral weten!

Dat was het voor nu

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe website als wij!

Heb je feedback, ideeën of mis je iets? Laat het ons vooral weten. We staan altijd open voor suggesties.

Groetjes Thijs en Jaleena

Meer nieuwsberichten

Overlijden broeder Dirk Koorn