Familie berichten

Overlijden zuster Carla Snijders
Op zondag 19 november is onze zuster Carla Snijders, op de leeftijd van 83 jaar, door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Onze zuster heeft vele jaren samen met ons opgetrokken en daar bewaren we goede herinneringen aan. Onze zuster is nu in het Vaderhuis, maar zij laat hier een grote lege plaats achter. Uw gebed wordt gevraagd voor haar familie, die haar moeten missen.


 

Overlijden broeder Pieter Brandi
Op vrijdag 3 november is onze broeder Pieter Brandi, op de leeftijd van 84 jaar, door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder is nu in het Vaderhuis, maar hij laat hier een grote lege plaats achter. Uw gebed wordt gevraagd voor zijn vrouw Cornelia en de familie.
Aanstaande vrijdag 10 november zal de afscheidsdienst plaatsvinden om 12.15 uur. Voorafgaande aan de dienst is er van 11.30 tot 12.00 uur gelegenheid om de familie te condoleren.


Overlijden broeder Arie van Krimpen
Zondag 28 mei is onze broeder Arie van Krimpen door zijn Hemelse Vader thuisgehaald. Onze broeder heeft vele jaren met ons opgetrokken en we bewaren daar veel goede herinneringen aan. Onze broeder is nu in het Vaderhuis maar hij laat hier een grote lege plaats achter en daarom uw gebed voor onze zuster Leidy en voor de verdere familie die achterblijft.
Vrijdag 2 juni om 12.00 uur is de afscheidsdienst voor onze broeder en voorafgaand is er vanaf 11.15 uur gelegenheid tot condoleren. Om 13.30 uur zal de begrafenis plaatsvinden en na afloop bent u weer welkom in onze gemeente.


Huwelijksaankondiging Daniël & Rebecca


Overlijden zuster Annie Timmerman
Vrijdagavond 27 januari is onze zuster Annie Timmerman, op de leeftijd van 94 jaar door haar Hemelse Vader thuisgehaald. Onze zuster Annie heeft circa 40 jaar met ons opgetrokken en we bewaren veel goede herinneringen aan haar. Tot op hoge leeftijd was ze altijd zeer betrokken met de gemeente. Onze zuster is nu in het Vaderhuis maar ze laat hier een lege plaats achter en daarom uw gebed voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Donderdag 2 februari, om 12.30 uur, is de afscheidsdienst voor onze zuster en vanaf 11.30 uur is er gelegenheid tot condoleren.


Overlijden br. Jan de Vries
In de nacht van donderdag op vrijdag 29 december is onze broeder Jan de Vries plotseling door zijn Hemelse Vader thuisgehaald. Een enorme schok voor Jantien, de kinderen en kleinkinderen en de familie. Ook voor onze hele gemeente is zijn plotselinge heengaan een enorme schok en we zullen hem erg missen. We mogen bidden voor Gods troost en Zijn nabijheid voor Jantien, kinderen en kleinkinderen en de familie in deze moeilijke periode die voor hen ligt. We weten dat Jan bij zijn hemelse Vader is, maar het gemis hier is enorm.
Aanstaande vrijdag, 6 januari, om 13.30 uur zal de dankdienst voor het leven van Jan worden gehouden in onze gemeente.


Dank/uitvaartdienst zuster Wil Reiff
Zaterdagmorgen 23 juli om 11.00 uur is de dankdienst voor het leven van onze zuster Wil Reiff gehouden. De livestream kunt u hier bekijken >>

Overlijden zuster Reiff
Zondagmorgen 17 juli is onze zuster Wil Reiff, op een leeftijd van 90 jaar, thuisgehaald door haar Heer en Heiland. Onze zuster heeft circa 40 jaar met ons opgetrokken en we bewaren veel herinneringen aan haar. Ze was altijd zeer betrokken en belangstellend voor alles wat er in onze gemeente gebeurde en in de periode van 1994 tot 2002 was ze als Diacones onderdeel van onze kerkenraad. De laatste twee jaren kon ze niet meer in onze gemeente komen en woonde ze in het Houwingshuis. Onze zuster is nu in het Vaderhuis, maar ze laat hier een grote lege plaats achter. Daarom uw gebed voor de familie en vrienden die haar erg zullen missen.
De uitvaartdienst zal worden gehouden op zaterdag 23 juli, om 11.00 uur en om 10.15 is er gelegenheid tot condoleren.


Overlijden zuster Dimmers
Op vrijdag 1 juli 2022 is onze zuster Aaltje Dimmers, op een leeftijd van 92 jaar,  thuisgehaald door haar Heer en Heiland. Onze zuster heeft ongeveer 35 jaar met ons opgetrokken in onze  gemeente en we bewaren goede herinneringen aan haar. De laatste jaren kon ze niet meer in de gemeente komen en is verhuisd naar Heemskerk. Onze zuster is nu in het Vaderhuis, maar ze laat hier een lege plaats achter bij haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en haar achter-achter kleinkinderen.


Geboorte kaartje Lukas Scholte
Op 3 maart is Lukas geboren, het zoontje van Victor en Annelie Scholte en het broertje van Mathias.


Overlijden zuster Hillie Kiefte

Op dinsdag 23 maart is onze zuster Hillie Kiefte thuisgehaald door haar Heer en Heiland. Onze zuster heeft tientallen jaren met ons opgetrokken in onze gemeente. De laatste jaren kon ze niet meer naar de gemeente komen, maar ze was nog steeds zeer betrokken bij onze gemeente. Onze zuster is nu in het Vaderhuis waar ze zo naar uitzag, maar zij laat een lege plek achter bij haar kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen.


Overlijden zuster Han Kiers
Onze zuster Han Kiers is vrijdag 11 februari door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Tientallen jaren kwam onze geliefde zuster samen met onze broeder Ger Kiers mee naar onze gemeente. Onze zuster is nu in het Vaderhuis, maar ze laat een grote lege plaats achter bij Ger, de kinderen en de kleinkinderen.


Overlijden broeder Hessel Bais
Onze broeder Hessel Bais is donderdag 6 januari door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder Hessel is nu in het Vaderhuis, maar hij laat hier een grote lege plaats achter. We mogen bidden voor zijn vrouw Tiny, voor de kinderen, achterkleinkinderen en voor de familie die achterblijft. De uitvaart van onze broeder zal woensdag 12 januari, om 12.30 uur, in besloten kring plaatsvinden.

Correspondentieadres: Heiligharn 276 |  1785 ST  Den Helder

 


Overlijden broeder Menno Kuilman
Op Eerste Kerstdag, 25 december 2021, is onze broeder Menno Kuilman door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder is nu in het Vaderhuis, maar hij laat hier een grote lege plaats achter. We mogen bidden om troost en bemoediging voor Afra, de kinderen, kleinkinderen en de familie en vrienden die achterblijven.
We zijn als gemeente dankbaar voor al het werk dat onze broeder heeft verricht in onze gemeente.  Menno is jarenlang Oudste geweest van onze gemeente en was altijd zeer betrokken en belangstellend voor iedereen. We zullen hem missen in onze gemeente.

 


Overlijden broeder Gerrit Hulleman
Op maandag 2 augustus 2021 is onze broeder Gerrit Hulleman door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder is nu in het Vaderhuis, maar hij laat hier een grote lege plaats achter. We mogen bidden om troost en bemoediging voor de familie en vrienden die achterblijven.
We zijn als gemeente dankbaar voor al het werk dat onze broeder in onze gemeente heeft gedaan. Jarenlang is hij Oudste geweest, heeft leiding gegeven aan de jeugdclub, is in onze diensten voorgegaan en heeft Bijbelstudies gegeven.
De afscheidsdienst heeft zaterdag in besloten kring plaatsgevonden.
U kunt de dienst nog bekijken: Voor de livestream klik hier >>


Bedankkaart fam. Hulleman


Huwelijk Roy en Evelien op 2 juli
Op vrijdag 2 juli zijn Roy en Evelien getrouwd en u de kerkelijke inzegening is via de livestream uitgezonden.
Voor de livestream klik hier >>


Overlijden zuster Henny van de Geer
Op Donderdag 22 april is onze zuster Henny van de Geer, de echtgenote van onze broeder Cees van de Geer, door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Henny is nu in het Vaderhuis, maar ze laat hier een grote lege plaats achter.
We denken in dankbaarheid terug aan de beginjaren 60, toen onze zuster Henny samen met broeder Cees werkzaam waren in onze gemeente en een grote invloed hebben gehad op het ontstaan en ontwikkeling van onze gemeente.
We mogen vragen om uw gebed voor onze broeder Cees van de Geer, en voor de hele familie.

 


Overlijden broeder Frans v.d. Oever
Op donderdag 11 maart is onze broeder Frans van den Oever door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder Frans is nu in het Vaderhuis, maar hier blijft een lege plaats achter. Uw gebed voor An, en voor de kinderen en kleinkinderen.
Vrijdag 19 maart heeft de dankdienst en de begrafenis in besloten kring plaatsgevonden. De dankdienst waarin onze broeder Freek Keizer voorging kunt u hier bekijken: Lifestream dankdienst >>

 


Dankdienst voor  broeder Arie van der Haagen
Woensdag 23 december om 11 uur is de dankdienst voor onze broeder Arie van der Haagen gehouden. In deze dienst is onze broeder Freek Keizer voorgegaan en u kunt deze dienst bekijken via de livestream >>

Overlijden broeder Arie van der Haagen
Op woensdag 16 december is onze broeder Arie van der Haagen door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Onze broeder is nu bij zijn Heer en Heiland, maar er blijft hier een grote lege plek achter en we zullen hem hier missen. Uw gebed voor zijn echtgenote Bets, voor de kinderen, de kleinkinderen en de familie in deze hele moeilijke periode.


Overlijden zuster Meity van Gils
Op Vrijdag 11 december is onze zuster Meity van Gils door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Onze zuster heeft heel veel jaren met ons opgetrokken en daar hebben we heel veel goede en dankbare herinneringen aan. Onze zuster is nu bij haar Heer en Heiland, maar hier blijft er een grote lege plaats achter bij haar kinderen en kleinkinderen. Daarom mogen we in gebed rondom de familie gaan staan die hier achterblijft.

 


Overlijden zuster Boukje van der Haven
Op zaterdag 3 oktober is onze zuster Boukje van der Haven door haar Heer en Heiland thuisgehaald. De laatste jaren kon ze niet meer in onze gemeente komen en werd ze liefdevol verzorgd in de Zeester. Maar velen van ons zullen haar herinneren als de zeer betrokken zuster die al vanaf de Hoogstraat lid was van onze gemeente. Samen met haar man Henk, die jarenlang Oudste en voorzitter is geweest van onze gemeente, heeft ze zich altijd ingezet voor onze gemeente.
Uw gebed wordt gevraagd voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, want er blijft hier toch een lege plaats achter. Het afscheid van onze zuster al plaatsvinden in besloten kring.


Dankdienst Zuster Ada de Vos
Woensdagmiddag, 26 februari, is de dankdienst voor onze zuster Ada de Vos gehouden. Het was een mooie en indrukwekkende dankdienst, waarin onze broeder Leo v.d. Kuijl is voorgegaan. Als U dankdienst nog een keer wilt afluisteren, kunt u dat doen onder het menu kerkdiensten >>

Overlijden zuster Ada de Vos
Op donderdag 20 februari is onze zuster Ada de Vos door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Heel verdrietig voor onze broeder Cees en voor de hele familie. Daarom mogen we bidden om Zijn troost en Zijn nabijheid voor de familie. Onze zuster Ada is heel lang actief verbonden aan onze gemeente en laat daarom ook in onze gemeente een grote lege plaats na.


Afscheidsdienst Jan Brandwijk
Dinsdag 21 januari is de afscheidsdienst voor onze broeder Jan Brandwijk gehouden. Het was een indrukwekkende en mooie afscheidsdienst, waarin onze broeder Freek Keizer voor is gegaan.
Als U de afscheidsdienst nog een keer wilt afluisteren, kunt u dat doen onder het menu kerkdiensten >>


Overlijden Broeder Jan Brandwijk
Op woensdag 15 januari is onze broeder Jan Brandwijk door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Erg verdrietig voor Janneke, voor hun gezin en voor alle familie en vrienden. Jan is altijd erg actief geweest in onze gemeente we zullen hem daardoor erg missen en laat hij een grote lege plaats achter. Uw gebed voor troost en Zijn nabijheid wordt gevraagd voor Janneke en voor de hele familie.


Overlijden Broeder Jan Bax
Op zondag 10 november is onze broeder Jan Bax door zijn Heer en Heiland thuisgehaald, op de leeftijd van slechts 70 jaar. Verdrietig voor Els en hun gezin en voor alle familie en vrienden. Ook in onze gemeente zullen we hem erg missen en laat hij een grote lege plaats achter. Uw gebed wordt gevraagd voor Els en de familie.

Zaterdag 16 november is de afscheidsdienst voor onze broeder Jan Bax gehouden. Het was een indrukwekkende en mooie afscheidsdienst, waarin onze broeder Freek Keizer voor is gegaan. Als U de afscheidsdienst nog een keer wilt afluisteren, kunt u dat doen onder het menu kerkdiensten >>


Overlijden en afscheidsdienst broeder Aarnoud Slimmen
Vrijdagmiddag is de afscheidsdienst voor onze broeder Slimmen gehouden, waarin onze broeder Leendert Post is voorgegaan. Als u de afscheidsdienst nog een keer wilt beluisteren, of als u vanmiddag niet aanwezig kon zijn, kunt de afscheidsdienst beluisteren via het menu kerkdiensten >>

Vrijdag 12 april is onze broeder Aarnoud Slimmen door zijn Heer en Heiland thuisgehaald, op de leeftijd van 90 jaar. We zijn dankbaar voor de vele jaren die onze broeder met ons heeft opgetrokken en we zullen hem hier missen. De afscheidsdienst voor onze broeder zal plaatsvinden op vrijdag 19 april, om 12.30 uur in de Vrije Evangelische Gemeente. De dienst zal worden geleid door onze broeder Leendert Post.
Uw gebed wordt gevraagd voor de familie, want onze broeder laat daar ook een lege plaats achter.

 


Overlijden zuster Liesbeth v.d. Kooi
Zaterdag 2 februari is onze zuster Liesbeth v.d Kooi door haar Heer en Heiland thuisgehaald op de leeftijd van 93 jaar. We zijn dankbaar voor al die jaren die ze met ons heeft opgetrokken in onze gemeente. Uw gebed wordt gevraagd voor de hele familie en de goede vrienden.

Vrijdagmiddag om 12 uur is de dankdienst voor het leven van onze zuster Liesbeth v.d. Kooi gehouden. De dankdienst waarin onze broeder Piet de Jong is voorgegaan.
U kunt de dankdienst afluisteren onder het menu  kerkdiensten >>Overlijden zuster Aaltje Bras – Geus

Zondag 11 november is onze zuster Ali Bras door haar Heer en Heiland thuisgehaald op de leeftijd van 94 jaar. We zijn dankbaar voor al die jaren die ze met ons heeft opgetrokken in onze gemeente. De dankdienst wordt a.s. vrijdag om 13.00 uur gehouden in onze gemeente en de begrafenis zal aansluitend plaatsvinden op de algemene begraafplaats te Huisduinen. Uw gebed wordt gevraagd voor de hele familie.
Na afloop van de dankdienst kunt u die hier beluisteren >>


Overlijden zuster Gre Hulleman
Vrijdag 31 augustus is onze zuster Gre Hulleman door haar Heer en Heiland thuisgehaald. Woensdag 5 september, om 13.00 uur, zal de dankdienst voor haar leven worden gehouden. Voorafgaand aan de dienst is er van 12.00 tot 12.45 gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren. Uw gebed wordt gevraagd voor onze broeder Gerrit en de hele familie.
Na afloop van de dienst zal de dienst hier te beluisteren zijn >>


Overlijden broeder Stevan Bootsma
Woensdag 25 juli is onze broeder Stevan Bootsma door zijn Heer en Heiland thuisgehaald. Dinsdag 31 juli is de dankdienst voor zijn leven gehouden, waarin onze broeder Ger Kiers is voorgegaan.
Uw gebed wordt gevraagd voor zijn vrouw Joke en voor de hele familie.
De dankdienst kunt u hier beluisteren, klik hier >>


Afscheidsdienst broeder Ab Veenstra
Vanmiddag, 25 mei 2018, is de afscheidsdienst gehouden voor onze broeder Ab Veenstra. Een mooie  dankdienst die werd gehouden in de Samenvaaartkerk aan de Molenvaart in Breezand, en waarin onze broeder Freek Keizer voorging en de zang begeleid werd door onze muziekgroep. In deze dankdienst hebben Willy en de kinderen verteld over hun vele herinneringen aan hun man en vader.
Met dank aan de goede samenwerking met de Samenvaartkerk kunt u de dienst hier beluisteren >>


Overlijden broeder Ab Veenstra
Op zaterdag 19 mei is onze broeder Ab Veenstra overleden en naar zijn Heer en Heiland gegaan. Een groot verlies voor onze zuster Willy Veenstra en alle familie daaromheen. Onze broeder die zo lang met ons heeft opgetrokken en altijd zo betrokken is geweest bij onze gemeente en we zullen hem allemaal missen. Wilt u Willy en de kinderen en kleinkinderen opdragen in uw gebed in deze moeilijke periode.
Hieronder vindt u de overlijdenskaart