Digitale Bidstond

Update:
De bidstond vindt vanaf donderdag 6 mei weer fysiek plaats in ons kerkgebouw.

Omdat we niet meer fysiek samenkomen organiseert de kerkenraad vanaf heden op donderdagavond om 20.00 uur een digitale bidstond. Wilt u vanuit uw huiskamer achter uw pc, laptop of tablet/telefoon meebidden? Geef u dan op door een e-mail te sturen naar aanmeldenkerkdienst@veg-denhelder.nl. In de e-mail kunt u aangeven dat u meedoet aan de bidstond. Als u iedere week mee wilt doen dan kunt u dat aangeven en dan wordt u op de vaste lijst gezet.

HOE WERKT DAT, EEN DIGITALE BIDSTOND?
U geeft zich op, daarna ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft geen account aan te maken en u hoeft ook niets op uw computer of laptop te installeren. Als u met uw telefoon of tablet wilt meedoen dan moet u de app Microsoft Teams installeren. Misschien kan iemand in uw omgeving hierbij helpen, mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ook contact opnemen met iemand van de kerkenraad.
In de e-mail die u ontvangt staat ook alles nog een keer uitgelegd. Maar mocht u nog vragen hebben bel dan even met Nicoline, Ed of Tom.

IS HET VEILIG, WIE KAN MEELUISTEREN?
De bidstond is voor onze leden en vrienden. Alleen de deelnemers die zich opgegeven hebben kunnen inloggen door middel van de link die u toegestuurd krijgt. Als u ingelogd bent ziet u wie er meedoen.

TIPS
Het is handig om oortjes in te doen, u verstaat de deelnemers dan goed en de omgevingsgeluiden komen dan niet zo hard door. Als u oortjes gebruikt zorg er dan wel voor dat deze ook een microfoon heeft want anders horen we u niet.
Als het niet lukt omdat er onverhoopt iets mis gaat en u weet niet meer wat u moet doen dan kunt u altijd uw computer afsluiten, u doet dan niet meer mee. We kunnen dan een afspraak maken om te oefenen.
Wees niet ongerust dat het niet zal lukken, het is niet moeilijk en lukt het de eerste keer niet dan doen we het de volgende week gewoon weer over.