Nieuwe Ventilatie

Nieuwe Ventilatie van ons kerkgebouw
Hier onder  een kleine impressie van wat er momenteel allemaal in en boven ons gebouw gebeurd.
We hebben vorig jaar op de ledenvergadering met elkaar besloten om het ventilatiesysteem uit eigen middelen en geld te bekostigen en te installeren. Als we kijken naar de financiële kant zijn we er bijna en ik ben ervan overtuigd dat we ook met elkaar de laatste paar duizend bij elkaar krijgen.
Hieronder ziet u op foto en twee filmpjes wat er momenteel aan werk verzet is door een grote groep enthousiaste gemeente leden, en ook mannen die Richard via zijn werk bereid heeft gevonden om ons met te helpen bij de wat meer  specialistische werkzaamheden.
Op zondagmorgen zien we hier niet veel van omdat de mannen en vrouwen alles elke keer weer keurig opruimen zodat we op zondag weer in een nette kerkzaal zitten.
Er word vaak op woensdagavond en op zaterdag ( hele dag) gewerkt . Ik wil dan ook de catering nog noemen en bedanken. Elke zaterdag was er brood en vaak soep of ander lekkers voor de harde werkers. Tot slot zeg ik Chapo broers en zussen voor al jullie inzet en we gaan met elkaar de klus klaren.
Namens de kerkenraad,
Martin Vos