Collecteren via Givt-app

Onlangs hebben wij als kerkenraad de mogelijkheden onderzocht van digitaal collecteren. We hebben ervoor gekozen om dit samen met Givt te gaan doen. Velen zullen Givt al kennen van Opwekking, daar wordt het ook gebruikt.
We wilden u dit uitleggen op de jaarvergadering, maar omdat we niet precies weten wanneer deze gaat plaatsvinden en we nu even niet samenkomen op zondag, informeren we u via deze weg over de nieuwe manier van geven. Let op: u kunt altijd contant blijven geven! Als u niet geïnteresseerd bent in digitaal geven dan hoeft u niet verder te lezen.Als introductie van GIVT kunt u dit filmpje en PDF bekijken:
Video GIVT bij V.E.G. Den Helder
Extra informatie kunt u in deze PDF lezen>>

Hoe vaak heb je nog contant geld op zak? Betalen met je bankpas wordt steeds veiliger en makkelijker gemaakt. Toch zijn er een aantal momenten dat contant geld toch handig is, bijvoorbeeld bij de collectie in de kerk. Vanaf nu kun je bij V.E.G. Den Helder ook geven met de Givt- app.
Wil jij ook geven met Givt?
Ga naar de Apple Store of Google Play Store en download de Givt-app.
Klik hier om direct te downloaden
Als je de app op je telefoon hebt gezet dan vraagt de app om je e-mailadres. Je kunt nu direct beginnen met geven! Je ontvangt een e-mail om je registratie af te ronden. Als je je registratie hebt afgerond, dan wordt de collectie na twee dagen afgeschreven van je rekening.
Je kunt met de app geven door te kiezen uit de lijst met doelen. Wij staan in de lijst als VEG Den Helder
Je kunt uit de lijst kiezen als je een bedrag hebt ingevoerd en op volgende hebt geklikt. Als we straks weer diensten houden met elkaar, kun je geven door het bedrag op te geven en te wachten tot de collectezak voorbij komt. In de collectezak zit een zender die gevonden wordt door je telefoon. Dit werkt d.m.v. bluetooth.
Mocht je nog vragen hebben over de Givt-app of het digitaal geven neem dan contact op met Nicoline, zij weet er alles van!